Απόψεις Φίλων

H πορεία της Εφης στο άθλημα του μπιτς βόλεϊ, δεν στιγμάτισε μόνο το ίδιο το άθλημα, αλλά και εμένα ως αθλήτρια όλα αυτά τα χρόνια.
Το κυριότερο όμως ήταν ότι κυνηγήσαμε το όνειρό μας με πίστη και αυτοθυσία. Μέσα από την πορεία μας, γευτήκαμε πολλές χαρές, πιστέψαμε στην ομάδα, ταξιδέψαμε σε κάθε γωνιά της γης, δοκιμάσαμε τους εαυτούς μας σε δύσκολες συνθήκες και αντέξαμε σε συνθήκες μεγάλης πίεσης.
Εύχομαι στην Εφη, με αυτό το εγχειρίδιο, να κάνει ομαλότερο το δρόμο προς την επιτυχία για τους νέους επίδοξους αθλητές.
Βάσω Καραντάσιου
Η Ελλάδα λόγο καιρού και γεωγραφικής θέσης έχει δυνατότητες ν' αναπτύξει το μπίτς βόλεϊ. Εσύ με τη Βάσω και τον Βραζιλιάνο προπονητή Alemao, ανοίξατε τον δρόμο με αρκετές επιτυχίες. Ο κόσμος στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, έδειξε ότι αγκαλιάζει το μπίτς βόλεϊ, αλλά και την Βραζιλία γιατί ήταν παρών και μας υποστήριξε σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας μου. Όσο για μένα ήμουν πιο έτοιμος και έμπειρος από τις προηγούμενες ολυμπιάδες και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Καλή επιτυχία στο βιβλίο σου.
Εmanuel
(Βραζιλία)
Η πρώτη φορά που ακούσαμε για το ελληνικό μπίτς βόλεϊ ήταν η Έφη και η Βάσω. Μέχρι πριν δεν γνωρίζαμε καν το Ελληνικό βόλεϊ. Δώσατε το ερέθισμα σε πολλά παιδιά να ξεκινήσουν το παιχνίδι στην άμμο και τώρα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με περισσότερες από μία ελληνικές ομάδες.
Shelda
(Βραζιλία)
Καλή επιτυχία στο βιβλίο και στο Ελληνικό μπίτς βόλεϊ. Η Ολυμπιάδα της Αθήνας ήταν ιδιαίτερη, γιατί από εκεί ξεκίνησαν όλα. Κατάκτησαμε το δεύτερο μετάλλιο μας σε μία καταπληκτική διοργάνωση.
Adriana Behar
(Βραζιλία)
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου ζωή και δε σου κρύβω ότι ανησυχώ για την δική μου!!!
Sandra Pires
(Βραζιλία)

xorigi new 13