Εισαγωγή

Έφη Σφυρή Το μπιτς βόλεϊ μου έδωσε τόσα πολλά που αν θελήσω να τα απαριθμήσω φοβάμαι ότι θα χρειαστώ και άλλο βιβλίο. Το συγκεκριμένο όμως αποτελεί φόρο τιμής στο παιχνίδι που με άλλαξε ως προσωπικότητα και με έκανε να αμβλύνω τα ελαττώματά μου. Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι η δημιουργία ενός πολύτιμου εργαλείου για τους φίλους του αθλήματος, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου.

Θα ήθελα να τους μυήσει στα μυστικά του μπιτς βόλεϊ, αναλύοντας κανονισμούς, μεθοδολογία, βασικές και προηγμένες τεχνικές και τακτικές, καθώς και συμβουλές άσκησης και διατροφής.

Θα είμαι πολύ ευχαριστημένη αν με αυτό το εγχειρίδιο καταφέρω να βελτιώσω κάποιες τεχνικές αδυναμίες, να απαντήσω σε ερωτήματα ή να ενθαρρύνω νέους αθλητές να νοιώσουν την χαρά της συμμετοχής σπο πανελλήνιο ή παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η μεγαλύτερη χαρά μου, όμως είναι εάν το βιβλίο αυτό λειτουργήσει ως χάρτης προσανατολισμού για τα μικρά παιδιά.

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που διαθέτει ατέλειωτα χιλιόμετρα παραλιών, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν σχολές μπιτς βόλεϊ, ώστε να γεμίσουν οι παραλίες με φιλέ και παιδιά, που είμαι σίγουρη ότι θα αγαπήσουν το παιχνίδι στην άμμο.

 

Εξώφυλο Οπισθόφυλο

xorigi new 13